حقایق ناشناخته‌ای در مورد دکتر کرابی در 2 فصل

حقایق ناشناخته‌ای در مورد دکتر کرابی در 2 فصل

حقایق ناشناخته‌ای در مورد دکتر کرابی در 2 فصل

Blog Article

در این تصویر حرکت خاک به سمت پایین شیب زمین بر اثر حرکات توده‌ای رخ داده است.

برنده سه تندیس برترین وب سایت سلامت الکترونیک کشور در جشنواره وب و موبایل ایران

پیشنهاد سردبیر «مردم» در پویش دو درجه کمتر آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا مرور روزنامه‌های ۲۵ آذر ۱۴۰۳ مردم از «آلودگی هوا» می‌گویند پربازدیدها هشدار پلیس‌راه به مسافران؛ هرچه زودتر از سفر بازگردید/ خطر کولاک شیوه نامه معافیت پزشکی خدمت سربازی ابلاغ شد هشدار پلیس فتا درباره فیشینگ با ترفند سود سهام عدالت آخرین وضعیت جاده‌ها؛ از بارش و ترافیک تا انسداد معضل موتورسیکلت‌ها با توقیف و انتقال به پارکینگ حل نمی‌شود انسداد موقت جاده چالوس و هراز به دلیل اجرای عملیات عمرانی ترافیک نیمه‌سنگین در مسیرهای منتهی به تهران کشف ۱۲۶۵ میلیارد تومانی کالای قاچاق در مبادی رسمی/ دستگیری ۲۳۲ قاچاقچی مشکل کیفیت خودروهای داخلی با تعارف ارتقا داده نمی‌شود کشف ۱۴ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق وب گردی

علیرضا رحمتی، معاون مدیرکل و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به تبعات چرای بی‌رویه دام در البرز مرکزی، اظهار کرد: فرسایش‌پذیری بالای خاک از جمله پیامدهای چرای بی‌رویه دام است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به تأثیر چرای دام بر خاک مرتع، اظهار داشت: چرای دام بر خاک مرتع تأثیر مستقیم دارد، بخصوص در اوایل بهار و یا مواقع دیگری که خاک مرتع مرطوب است و باعث سفت شدن آن می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه در چنین شرایطی سبز شدن بذور گیاهان مرتعی مشکل خواهد بود، گفت: بیشتر مراتع کشور و استان قبل از فصل مساعد و زمان مناسب و بلافاصله پس از ذوب شدن برف‌ها در اوایل بهار، درست زمانی که چرای دام بیشترین خسارت و صدمات را به پوشش گیاهی و خاک مرتع می‌زند، مورد هجوم دام قرار می‌گیرد.

چرای بی‌رویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه می‌شویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین می‌برد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان ‌های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.

به منظور جلوگیری از ورود دام مازاد به زیستگاه‌ها، در سامانه جامع محیط‌زیست، بخش وضعیت مراتع موجود در مناطق حفاظت‌شده و ظرفیت چرای دام در هر مرتع اضافه شده است.

زاگرس یکی از اقلیم‌های با ارزش و مهم زیست‌محیطی کشور است که با تخریب‌های گسترده‌ای در سال‌های اخیر روبرو بوده‌ است. از جمله این عوامل می‌توان به وجود ۳۶ میلیون دام در منطقه اشاره کرد. هادی کیادلیری – رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه آزاد – درباره این موضوع می‌گوید: تنها وجود ۱۶ میلیون دام در این منطقه مجاز است و وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری حتماً برای حل این مشکل باید برنامه ریزی کنند.

وی با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع می‌تواند غذای مناسبی برای دام باشد، افزود: با بایر شدن زمین‌ها و بی‌حاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلاینده‌ها در معرض خطر قرار می‌گیرد.

این عوامل موثر بر شرایط شیب اغلب با عوامل آب و هوایی مانند بارش و فعالیت یخبندان ترکیب می‌شوند تا حرکت توده‌ای در پایین شیب ایجاد کنند. انواع حرکات جرم ناشی از عوامل فوق عبارتند از: حرکت ناگهانی و سقوط آزاد بلوک‌های شل شده سنگ جامد که به ریزش سنگ معروف است.

شماره همراه خود را وارد کنید شماره همراه وارد شده معتبر نمی باشد دریافت کد

تارا گفت: شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۲۳:۰۶ بسیار کامل و جامع

پاسخ: سنگ ها: بر اثر وزش باد، ریزش کوه و جاری شدن آب جا به جا می شوند read more و به یکدیگر برخورد می کنند و خرد می شوندو

Report this page